Ελληνική δημιουργική κουζίνα μέσα από γκουρμέ φιλοσοφία. Ο chef Κωνσταντίνος Μπαμπαλίκης εμπνέεται από τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και δημιουργεί, στο εστιατόριο «Αλμυρίκι», σύγχρονα γευστικά πιάτα. Το εστιατόριο στρώνει τραπέζι για όλους με Libo τραπεζομάντηλα!

Στο νέο ανακαινισμένο εστιατόριο «Αλμυρίκι», στην παραλία της Αλμυρής στην Κόρινθο, απολαμβάνουμε γεύματα κάθε εποχή. Το καλοκαίρι σε τραπεζάκια πάνω στα βότσαλα δίπλα στο κύμα και τον χειμώνα στον φιλόξενο και ζεστό εσωτερικό χώρο του εστιατορίου με την υπέροχη θέα στον Σαρωνικό…

Η ατμόσφαιρα είναι γλυκιά, η αισθητική του εστιατορίου ισορροπημένη και καλόγουστη και οι τιμές άκρως λογικές.

Στο καθημερινό μενού, οι επιλογές έρχονται από την ελληνική κουζίνα και συστήνουν στον κόσμο πιάτα με κρέας, φρέσκα ψάρια, θαλασσινά, όσπρια και λαχανικά, ανάλογα με την εποχή και την έμπνευση του πολύ έμπειρου στην κουζίνα chef Κωνσταντίνου Μπαμπαλίκη -τον οποίο μην παραλείψετε να ρωτήστε για την έμπνευση της ημέρας. Εμπιστευτείτε τον -φημίζεται για την εμπειρία του, την απλότητα και το πάθος του για τη μαγειρική. Χρησιμοποιεί αποκλειστικά φρέσκα υλικά και δημιουργεί συνδυασμό γεύσεων ύστερα από προσεχτική μελέτη.

Το εστιατόριο «Αλμυρίκι» είναι ιδανικό να οργανώσει και να φιλοξενήσει κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.


info

Εστιατόριο «Αλμυρίκι»

  • Παραλία Αλμυρής, Κάτω Αλμυρή, Κόρινθος, 201 00 – Κορινθία
  • Τηλέφωνο: 2741 034230

Τα σαββατοκύριακα οι βραδιές πλαισιώνονται από live μουσική.