Άνοιξε ο καλοκαιρινός κήπος του εστιατορίου Σανέλ, στο Χαλάνδρι

Το εστιατόριο “Σανέλ” στο Χαλάνδρι άνοιξε τον κήπο του και μας περιμένει να απολαύσουμε τα γνωστά σε όλους για την ποιότητα και τη γεύση πιάτα του, κάτω από τα αστέρια, μέσα στο πράσινο και τη δροσιά. Η ομάδα του chef Ηλία Μητρόπουλου δημιουργεί μοναδικές παραδοσιακές συνταγές…

Τα τραπεζάκια έχουν απλωθεί ήδη πάνω στην πλατεία Χαλανδρίου (μεγάλο πλεονέκτημα καθώς υπάρχει αρκετή απόσταση του εστιατορίου από τον δρόμο). Τα φυτά και οι γλάστρες δροσίζουν και δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Και η ομάδα του chef Ηλία Μητρόπουλου που στελεχώνει την κουζίνα συνεχίζει πάντα να δημιουργεί παραδοσιακές συνταγές, με γνώμονα τη γεύση και την ποιότητα.

Από το μενού του “Σανέλ”, δοκιμάστε οπωσδήποτε τις τηγανιτές πατάτες με κιμά και τριμμένη φέτα, τα μπριζολάκια και τον καγιανά, ενώ για μια πιο σίγουρη λύση πρώτης γνωριμίας, επενδύστε στην ποικιλία κρεατικών που μπορεί να χορτάσει αρκετά στομάχια και περιλαμβάνει μπιφτέκια διάφορων κιμάδων, κοτόπουλο, μπριζολάκι, λουκάνικο και κεμπάπ.

Όλα τα κρέατα που μαγειρεύονται και σερβίρονται στο “Σανέλ” είναι ντόπια, από μικρές μονάδες παραγωγής στην ελληνική περιφέρεια.

Στα πλεονεκτήματα επίσης είναι και η εξυπηρέτηση, που είναι ταχύτατη και πολύ ευγενική.

Πολύ προσιτές τιμές και μεγάλες μερίδες. 


Info:

Εστιατόριο “Σανέλ”, Πλατεία Ελευθερωτών 4 (κεντρική πλατεία Αγ. Νικολάου), Χαλάνδρι.
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 6932433336 & 210.6826871