Επειδή εσείς μας το ζητήσατε, παρατείνεται για δεύτερη φορά ο χρόνος της ενέργειας “Στείλε μια φωτογραφία από το τραπέζι της βεράντας ή του κήπου σου”. Όλοι όσοι στείλουν, λοιπόν, ώς και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, μια οποιαδήποτε φωτογραφία από το τραπέζι της βεράντας ή του κήπου τους, κερδίζουν 5 τραπεζομάντηλα Libo (τυχαία επιλογή 5 ίδιων σχεδίων) με τα οποία θα στρώσουν το τραπέζι τους για να απολαύσουν υπέροχα γεύματα.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους στο inbox της σελίδας μας στο Facebook ή στο libo@trapezomantilaxartina.gr

Τα δώρα θα αποσταλούν στους συμμετέχοντες χωρίς έξοδα αποστολής για αυτούς, από τα τέλη Αυγούστου και μετά.

Τις φωτογραφίες που μας στέλνουν οι χρήστες στο πλαίσιο της ενέργειας “Στείλε μια φωτογραφία από το τραπέζι της βεράντας ή του κήπου σου” η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τις αναρτήσει, σε οποιοδήποτε χρόνο επιθυμεί, στο site της www.trapezomantilaxartina.gr και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook. Επίσης, έχει δικαίωμα τεχνικής επεξεργασίας των φωτογραφιών αυτών.


Η εταιρεία δεσμεύεται, σύμφωνα και με τον Νέο Γενικό Κανονισμό της ΕΕ για τα προσωπικά δεδομένα, να μην κοινοποιήσει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών που συμμετέχουν  στην ενέργεια “Στείλε μια φωτογραφία από το τραπέζι της βεράντας ή του κήπου σου” σε κανέναν άλλον, και ότι θα τα διαγράψει από τη βάση δεδομένων της εταιρείας μόλις αποσταλεί το δώρο τους.