Εσείς μας στέλνετε μία συνταγή μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής (φωτογραφία + κείμενο συνταγής) και εμείς σας κάνουμε ΔΩΡΟ 5 χάρτινα τραπεζομάντηλα Libo + 1 πακέτο χαρτοπετσέτες Foxy HappyXmas.

Η δράση «τρέχει» για το χρονικό διάστημα από τις 15 Οκτωβρίου 2018 έως (πήρε παράταση) τις 31 Δεκεμβρίου 2018. 


Μα είστε όλοι υπέροχοι! Πόσο άμεση ήταν η ανταπόκρισή σας στη δράση αυτή. Οι συνταγές σας είναι όλες εκπληκτικές!
Και επειδή πολλοί από εσάς το ζητήσατε, δημοσιεύουμε τις συνταγές σας με ψευδώνυμα. Αυτό γίνεται σταδιακά βέβαια γιατί οι συνταγές που στέλνετε είναι πολλές.


Τις συνταγές και τις φωτογραφίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν στο email libo@trapezomantilaxartina.gr

Οι συμμετοχές φέρουν απαραιτήτως:

  • το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα,
  • τη διεύθυνσή του καθώς και
  • το τηλέφωνό του.

Το δώρο δεν επιβαρύνει οικονομικώς σε καμία περίπτωση το άτομο που παραλαμβάνει.


Τις συνταγές και τις φωτογραφίες που αποστέλλουν οι χρήστες στο πλαίσιο της ενέργειας “Στείλτε μας μία αγαπημένη σας συνταγή και σας κάνουμε σούπερ δώρα!” η εταιρεία Libo έχει το δικαίωμα να τις αναρτήσει σε οποιοδήποτε χρόνο επιθυμεί, στο site www.trapezomantilaxartina.gr και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, συνοδευόμενα από τα ονοματεπώνυμα των αποστολέων.

Η εταιρεία, επίσης, δεσμεύεται, σύμφωνα και με τον Νέο Γενικό Κανονισμό της ΕΕ για τα προσωπικά δεδομένα, να μην κοινοποιήσει τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία (διεύθυνση, τηλέφωνο, email) των χρηστών που συμμετέχουν στην ενέργεια και ότι θα τα διαγράψει από τη βάση δεδομένων της εταιρείας μόλις αποσταλεί το δώρο τους.

Επίσης, η εταιρεία Libo έχει το δικαίωμα τεχνικής επεξεργασίας των κειμένων και των φωτογραφιών που αποστέλλουν οι συμμετέχοντες.