Βήμα βήμα δείχνουμε πώς να κατασκευάσεις από χάρτινα τραπεζομάντηλα Libo ένα υπέροχο τσαντάκι οργάνωσης προκειμένου να τακτοποιήσεις τον χώρο εργασίας σου και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου -με μια ιδιαίτερη πινελιά!

Πρόκειται για μία κατασκευή πολύ πρακτική και άκρως βοηθητική που δεν πρέπει να λείψει από κανένα γραφείο, θρανίο, χώρο εργασίας, κουζίνα κ.α.

Μέσα στο τσαντάκι που κατασκευάζουμε με πολύ απλά υλικά, τοποθετούμε τα χαρτιά μας, τα στιλό, τα μολύβια, τους σελιδοδείκτες, τις λίστες με τα ψώνια και τις όποιες σημειώσεις μας ώστε να είναι τακτοποιημένα και ανά πάσα στιγμή έτοιμα για χρήση.

Υλικά

  • Τραπεζομάντηλα Libo
  • Ψαλίδι – Χάρακας
  • Κόλλα – Σελοτέιπ
  • Χαρτονάκια ( 12 x 28 εκ. ή ό,τι διάσταση προτιμάτε)
  • Κουμπιά, χάντρες, κλωστές, κορδέλες κ.λπ. (για τη διακόσμηση)

Για την κατασκευή

  1. Κόβουμε χαρτονάκι σε διαστάσεις 12 x 28 εκ. για να δημιουργήσουμε το «σώμα» της τσάντας, το οποίο θα ντύσουμε με χάρτινα τραπεζομάντηλα Libo σαν να τυλίγουμε δωράκι.
  2. Στη συνέχεια κόβουμε 2 κομμάτια 8 x 24 εκ. από τραπεζομάντηλο το οποίο διπλώνουμε ( στη μεγάλη διάσταση) για φτιάξουμε 2 στενές λωρίδες για τα χερούλια της τσάντας.
  3. Διπλώνουμε το χαρτονάκι ώστε να δημιουργήσουμε το σώμα της τσάντας (τη βάση και τα πλαϊνά), στερεώνουμε το σώμα και τοποθετούμε τα χερούλια.
  4. Το τσαντάκι είναι έτοιμο για να το στολίσουμε -ξεκινάει εδώ το διασκεδαστικό κομμάτι της κατασκευής…
  • Μολύβι

La Mart

Οι χάρτινες κατασκευές είναι χειροποίητες δημιουργίες της La Mart.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας απευθείας μαζί της στα τηλέφωνα 26930 41340, 26930 41478 και στο 694 5898 934 ή μέσω email.

Η La Mart αναλαμβάνει τον στολισμό του γάμου, της βάπτισης ή του πάρτι σας, της εκδήλωσης του σχολείου, του γραφείου ή του συλλόγου σας, με χειροποίητες κατασκευές από κάθε είδους υλικό (ύφασμα, χαρτί, ξύλο κ.ά.).

Οικονομικά! Εμπνευσμένα! Πολύ στυλάτα! Ονειρεμένα…