Η κήπος του εστιατορίου

Ο κήπος του άνοιξε και σας περιμένει. Στην κουζίνα λαχταριστοί μεζέδες ετοιμάζονται για να μαγέψουν τον ουρανίσκο μας και τα… οινοπνεύματα πάνε κι έρχονται. Ένα από τα πιο ξεχωριστά μεζεδοπωλεία-εστιατόρια της πόλης, η “Καβάτζα” στο Χαλάνδρι, έβαλε τα καλοκαιρινά του…

Η ονομασία “Καβάτζα” δεν προέκυψε τυχαία, αφού η τοποθεσία του μεζεδοπωλείου είναι μια ήσυχη γωνιά στην καρδιά της κεντρικής αγοράς του Χαλανδρίου. Αν και βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της περιοχής (στη στοά που ενώνει την οδό Χαϊμαντά με την Αγίας Παρασκευής) ταυτόχρονα παραμένει “κρυμμένο” πίσω από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών και τον πολύβουο πεζόδρομο. Η τοποθεσία του είναι ιδανική για να χαλαρώσουμε λίγες ώρες από την πίεση της δουλειάς και να απολαύσουμε τους παντός είδους μεζέδες με την παρέα μας.

Στην “Καβάτζα” μπορεί κανείς να απολαύσει, ανάμεσα σε άλλα:

  • μεζεδοπιρουνιές,
  • “πειραγμένα” ορεκτικά,
  • ποικιλίες θαλασσινών,
  • υπέροχες σαλάτες και
  • χειροποίητο χαλβά.

Ο χώρος του κήπου είναι πολύ ιδιαίτερος, με πολλά φυτά και λουλούδια, έντονα χρώματα στους τοίχους, πολύχρωμα μαξιλάρια και διακόσμηση σε μοτίβο άκρως καλοκαιρινό. Μέσα σε αυτή την όαση δροσιάς, τρώμε καθημερινά φρέσκα, παραδοσιακά μεζεδάκια και περνάμε υπέροχες στιγμές με τους φίλους και τους αγαπημένους μας.

Το μεζεδοπωλείο-εστιατόριο “Καβάτζα” είναι ανοιχτό καθημερινά, από τη 1 το μεσημέρι.


Info:

Διεύθ.: “Καβάτζα”, Χαϊμαντά 26, Χαλάνδρι.

Τηλ.: 215 5308057

Web: www.kavatza26.gr