Η τραπεζαρία είναι η καρδιά του σπιτιού, ένας μαγικός χώρος όπου συναντιόμαστε με φίλους και οικογένεια. Σε σημαντικά οικογενειακά γεγονότα, επετείους ή γιορτές, αλλά και σε απλές καθημερινές στιγμές μας, ο χώρος αυτός μετατρέπεται στην καρδιά των εξελίξεων.

Στρώνουμε χάρτινο τραπεζομάντηλο Libo καθώς είναι πρακτικά, εύχρηστα, ανθεκτικά, πολύ όμορφα και 100% καθαρά και αγνά.

 

Βασικές θέσεις για τα σκεύη 

  1. Το κυρίως πιάτο τοποθετείται στο κέντρο μπροστά από το κάθισμα.
  2. Το πιρούνι αριστερά από το κυρίως πιάτο.
  3. Δεξιά από το κυρίως πιάτο, τοποθετούμαι μια χαρτοπετσέτα και επάνω της το μαχαίρι. Τα δοντάκια του μαχαιριού, πρέπει να κοιτούν προς το πιάτο.
  4. Δίπλα και δεξιά από το μαχαίρι, βάζουμε το κουτάλι, εφόσον είναι απαραίτητο από το menu.
  5. Το ποτήρι για το νερό ή το κρασί, τοποθετούνται δεξιά από το πιάτο, ακριβώς μπροστά από το μαχαίρι και το κουτάλι.

Η κατάλληλη διάταξη για ένα απλό γεύμα 

  1. Το κυρίως πιάτο τοποθετείται στο κέντρο, μπροστά από το κάθισμα
  2. Το πιρούνι αριστερά από το κυρίως πιάτο.
  3. Δεξιά από το κυρίως πιάτο, τοποθετούμε μια χαρτοπετσέτα και επάνω της το μαχαίρι. Τα δοντάκια του μαχαιριού, να κοιτούν προς το πιάτο.
  4. Δίπλα, δεξιά από το μαχαίρι, τοποθετούμε το κουτάλι, εφόσον είναι απαραίτητο από το menu.
  5. Το ποτήρι για το νερό ή το κρασί, τα βάζουμε δεξιά από το πιάτο, ακριβώς μπροστά από το μαχαίρι και το κουτάλι.
  6. Τοποθετούμε το πιρούνι της σαλάτας αριστερά από το πιρούνι του κυρίως πιάτου και το πιάτο της σαλάτας αριστερά από το πιρούνι της σαλάτας.
  7. Εάν το μενού περιλαμβάνει και σούπα, τοποθετούμε το πιάτο ή το μπολ της σούπας πάνω στο κυρίως πιάτο, ακριβώς στο κέντρο της θέσης, και το κουτάλι της σούπας δεξιά, πλάι στο κουταλάκι του καφέ.