Εσείς μας στέλνετε μία συνταγή μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής (φωτογραφία και κείμενο συνταγής) και εμείς σας κάνουμε ΔΩΡΟ 10 χάρτινα τραπεζομάντηλα Libo.


Η δράση «τρέχει» μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2020.

Η δράση με ΔΩΡΟ 10 χάρτινα τραπεζομάντηλα για κάθε συμμετέχοντα ολοκληρώθηκε.

Σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες, σπιτικές συνταγές με τις οποίες συμμετείχατε! Εχουμε ήδη αρχίσει να τις δημοσιεύουμε, τη μία μετά την άλλη, στον ιστότοπό μας.

Χάρτινα τραπεζομάντηλα στο σπίτι

Θα βρίσκετε κάθε μέρα και καινούργια χρήση για τα χάρτινα τραπεζομάντηλα και θα σας κάνουν ΕΥΚΟΛΕΣ πολλές δουλειές. Όπως, για παράδειγμα:

 • να τα στρώνετε και να ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΤΕ τα προϊόντα που αγοράζετε,
 • να παίζουν και να ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ τα παιδιά,
 • να κάνετε κάθε ΧΟΜΠΙ σας, χωρίς να λερώνετε το χώρο,
 • να ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ τα λαχανικά ή ό,τι άλλο κάνει ατσαλιά,
 • και, φυσικά, να τα στρώνετε στο ΦΑΓΗΤΟ και να τα μαζεύετε πανεύκολα, μαζί με τα αποφάγια. Ούτε λαδιές, ούτε σιδερώματα.

Πώς θα κερδίσετε το δώρο

Στείλτε μας

 1. τη συνταγή σας και
 2. τουλάχιστον μία φωτογραφία του σερβιρισμένου πιάτου

στο email libo@trapezomantilaxartina.gr. Στη συμμετοχή σας χρειάζεται να αναφέρετε απαραίτητα

 1. το ονοματεπώνυμό σας,
 2. το email και
 3. το τηλέφωνό σας, και
 4. αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσουμε ψευδώνυμο στην περίπτωση που δημοσιεύσουμε τη συνταγή σας.

Την ταχυδρομική διεύθυνση που θέλετε να έλθει το δώρο, θα σας τη ζητήσουμε τηλεφωνικά.

Το δώρο θα σας έρθει με courier, ΔΩΡΕΑΝ.

Δημοσίευση της συνταγής

Με τη συμμετοχή σας στη δράση “Στείλτε μας μία συνταγή σας και σας στέλνουμε δώρο!” δίνετε στην εταιρεία Libo Care ΑΕ το δικαίωμα να δημοσιεύσει τη συνταγή και τις φωτογραφίες, σε οποιοδήποτε χρόνο επιθυμεί, στο site www.trapezomantilaxartina.gr και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Αν δημοσιευθεί, η συνταγή θα συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμό σας, εκτός αν έχετε δηλώσει ότι προτιμάτε να χρησιμοποιηθεί ψευδώνυμο στην περίπτωση δημοσίευσης της συνταγής σας.

Η εταιρεία δεσμεύεται, σύμφωνα και με τον Γενικό Κανονισμό της ΕΕ για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, να μην κοινοποιήσει τα υπόλοιπα προσωπικά στοιχεία (διεύθυνση, τηλέφωνο, email) των συμμετεχόντων στη δράση και ότι θα τα διαγράψει από τη βάση δεδομένων της εταιρείας μόλις αποσταλεί το δώρο τους.

Επίσης, η εταιρεία Libo Care ΑΕ έχει το δικαίωμα τεχνικής επεξεργασίας των κειμένων και των φωτογραφιών που αποστέλλουν οι συμμετέχοντες.