Αγαπημένο έθιμο του Πάσχα είναι το τσούγκρισμα των πασχαλινών αυγών. Όσα όμως περισσέψουν, τι θα τα κάνουμε; Σας δίνουμε γευστικές ιδέες για να τα χορτάσετε χωρίς να τα βαρεθείτε. Βάλτε κι εσείς λίγη φαντασία και βρείτε κι άλλους τρόπους για να τα καταναλώσετε.

5+1 νόστιμες ιδέες

  • Μια κλασική ιδέα είναι βάλουμε τα αυγά σε ένα ρολό κιμά ή ψιλοκομμένα σαν συνοδευτικά με καπνιστό σολομό
  • Σε ανοιχτό σάντουιτς με αβγά, ρόκα και παρμεζάνα
  • Σε ντιπ με blue cheese
  • Σε πικάντικη σαλάτα με αβγά
  • Μακαρονοσαλάτα με αβγά
  • Άλλειμα για σάντουιτς (στο πολυμίξερ 200 γραμμ. τυρί κρέμα, 3 ψιλοκομμένα βραστά αβγά, 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη, 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και πολτοποιούμε)