Αγαπημένο έθιμο του Πάσχα είναι το τσούγκρισμα των πασχαλινών αυγών. Όσα όμως περισσέψουν, τι θα τα κάνουμε; Σας δίνουμε γευστικές ιδέες για να τα χορτάσετε χωρίς να τα βαρεθείτε. Βάλτε κι εσείς λίγη φαντασία και βρείτε κι άλλους τρόπους για να τα καταναλώσετε.
5+1 νόστιμες ιδέες
- Μια κλασική ιδέα είναι βάλουμε τα αυγά σε ένα ρολό κιμά ή ψιλοκομμένα σαν συνοδευτικά με καπνιστό σολομό
- Σε ανοιχτό σάντουιτς με αβγά, ρόκα και παρμεζάνα
- Σε ντιπ με blue cheese
- Σε πικάντικη σαλάτα με αβγά
- Μακαρονοσαλάτα με αβγά
- Άλλειμα για σάντουιτς (στο πολυμίξερ 200 γραμμ. τυρί κρέμα, 3 ψιλοκομμένα βραστά αβγά, 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη, 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, και πολτοποιούμε)