ΚΡΑΣΑΤΟΣ-ΚΟΚΟΡΑΣ-CHEF-ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ένα πιάτο που αγαπήσαμε σαν παιδιά είναι ο κρασάτος κόκορας, το πιάτο που πρωταγωνιστούσε στις οικογενειακές Κυριακές του παρελθόντος και που όλοι ακόμα το λαχταράμε σε κάθε ευκαιρία. Το απολαμβάνουμε στο εστιατόριο “Σανέλ” με τη σφραγίδα του chef Ηλία Μητρόπουλου.

Αποτελεί στοίχημα για όλους τους σύγχρονους chef να μαγειρεύουν κόκορα κρασάτο έτσι όπως τον μαγείρευε η γιαγιά ή η μαμά τους. Να μυρίζει το ίδιο, να είναι η σάλτσα το ίδιο γλυκιά, να λιώνει το κρέας στο στόμα, να μελώνουν υπέροχα τα ζυμαρικά μέσα στη σάλτσα…

Στο εστιατόριο “Σανέλ” η γιαγιά Παγώνα αποκαλύπτει την παλιά της συνταγή με όλα τα μυστικά της και ο chef Ηλίας Μητρόπουλος βάζει το ταλέντο και τη σφραγίδα του για να μας φτιάξουν έναν κόκορα κρασάτο που είναι απλώς συγκλονιστικός…

Info:

Ο Ηλίας Μητρόπουλος μαγειρεύει στο εστιατόριο “Σανέλ”, Πλατεία Ελευθερωτών 4 (κεντρική πλατεία Αγ. Νικολάου), στο Χαλάνδρι.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 6932433336