Παντζαροσαλάτα, ένα πιάτο καθημερινό

Βλέπουμε τη σαλάτα αυτή στα τραπέζια με φίλους. Η Λίνα Βλαχάκη μάς έστειλε τη συνταγή της αυτή και μας υπενθύμισε ότι είναι ωραία σαλάτα και για το καθημερινό τραπέζι και για τα σάντουιτς.

Συνταγή για Παντζαροσαλάτα

Υλικά

  • 250 ml μαγιονέζα
  • 800 γρ. παντζάρια
  • 1 γιαούρτι 2%
  • 1 φλιτζάνι καρύδια, τριμμένα σε χοντρά κομμάτια

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα παντζάρια, τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους.
  2. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το γιαούρτι και ρίχνουμε το μίγμα στα παντζάρια.
  3. Προσθέτουμε και τα καρύδια.
  4. Ανακατεύουμε απαλά αλλά θέλουμε να πάνε παντού τα υλικά.

 

Στείλτε μας κι εσείς τις σπεσιαλιτέ ή τις ιδέες σας. Μοιραστείτε τες μαζί μας και με τους φίλους των τραπεζομάντηλων Libo.