Γρήγορη συνταγή για σοκολατάκια με ινδική καρύδα

Η σοκολάτα ταιριάζει τέλεια με την ινδική καρύδα. Η Μαρίνα Κουβελόγλου μάς έστειλε τη συνταγή της που φτιάχνεται σε μισή ώρα και, επειδή αρέσουν στους φίλους της, έχει πάντα τα υλικά στο σπίτι. Μέχρι να έρθουν για καφέ, τα έχει ετοιμάσει!

Συνταγή για Σοκολατάκια με Ινδική Καρύδα

Υλικά

  • 280 γρ. ινδική καρύδα τριμμένη
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 2,5 κουβερτούρες
  • 1 σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ αδειάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, το κονιάκ και την τριμμένη ινδική καρύδα κι ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γίνει μια ζύμη.
  2. Πλάθουμε μικρά στρογγυλά μπαλάκια με τα χέρια μας.
  3. Τα βάζουμε στο ψυγείο και τα αφήνουμε για 30’.
  4. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάμε ένα-ένα τα σοκολατάκια στην σοκολάτα με γρήγορες κινήσεις και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα, μέχρι να κρυώσει η σοκολάτα.

 

Στείλτε μας κι εσείς τις σπεσιαλιτέ ή τις ιδέες σας. Μοιραστείτε τες μαζί μας και με τους φίλους των τραπεζομάντηλων Libo.