Πεντανόστιμα ατομικά κεκάκια σοκολάτας που φτιάχνονται πανεύκολα με τρία μόνο υλικά. Ιδανικά για το σχολείο, το γραφείο, τον απογευματινό καφέ, τις εκδρομές… Παντός καιρού! Τη συνταγή έστειλε η Μάϊρα Κρασούλη. Στείλε κι εσύ τις δικές σου συνταγές…

Υλικά

  • 250 γραμμ. πραλίνα φουντουκιού
  • 2 αυγά (κατά προτίμηση, βιολογικά)
  • 10 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την πραλίνα για 2-3 λεπτά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να αφρατέψουν.
  • Προσθέτουμε το αλεύρι, μια-μια τις κουταλιές.
  • Μόλις τα υλικά γίνουν ένα αφράτο, ομοιογενές μείγμα, το μοιράζουμε από μια γεμάτη κουταλιά σε θήκες για κεκάκια, στις οποίες έχουμε βάλει τα ειδικά χαρτάκια.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20-30 λεπτά (ανάλογα με τον φούρνο μας).

Τραπέζι στρωμένο με χάρτινο τραπεζομάντηλο Libo από τη σειρά “Ηλιος”.