Είναι κατά βάση ένα απλό ζελέ με ανανά και γιαούρτι. Δροσίζει, γλυκαίνει και μας βοηθάει στη χώνεψη. Ένα γλύκισμα δηλαδή που δεν μας γεμίζει τύψεις και ενοχές. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Τη συνταγή έστειλε η Μαρίνα Γρηγοροπούλου. Στείλε κι εσύ τις δικές σου συνταγές…
Υλικά
- 2 φακελάκια ζελέ σκόνη ανανά
- 3 γιαουρτάκια πλήρη, στραγγιστά
- 1 κομπόστα ανανά
Εκτέλεση
- Σε 2 ποτήρια βραστό νερό, διαλύουμε καλά τα φακελάκια του ζελέ ανανά.
- Μετά ρίχνουμε μέσα τα γιαούρτια, παγωμένα από το ψυγείο.
- Κρατάμε μερικές φέτες από την κομπόστα του ανανά, ολόκληρες, για να στολίσουμε και κόβουμε τις υπόλοιπες σε μικρά κομματάκια.
- Τα ρίχνουμε στο μείγμα και το βάζουμε στο σκεύος που θέλουμε να σερβίρουμε το γλυκό.
- Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά.
- Όταν παγώσει στολίζουμε με τις φέτες ανανά.