Είναι κατά βάση ένα απλό ζελέ με ανανά και γιαούρτι. Δροσίζει, γλυκαίνει και μας βοηθάει στη χώνεψη. Ένα γλύκισμα δηλαδή που δεν μας γεμίζει τύψεις και ενοχές. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Τη συνταγή έστειλε η Μαρίνα Γρηγοροπούλου. Στείλε κι εσύ τις δικές σου συνταγές…

Υλικά

  • 2 φακελάκια ζελέ σκόνη ανανά
  • 3 γιαουρτάκια πλήρη, στραγγιστά
  • 1 κομπόστα ανανά

Εκτέλεση

  1. Σε 2 ποτήρια βραστό νερό, διαλύουμε καλά τα φακελάκια του ζελέ ανανά.
  2. Μετά ρίχνουμε μέσα τα γιαούρτια, παγωμένα από το ψυγείο.
  3. Κρατάμε μερικές φέτες από την κομπόστα του ανανά, ολόκληρες, για να στολίσουμε και κόβουμε τις υπόλοιπες σε μικρά κομματάκια.
  4. Τα ρίχνουμε στο μείγμα και το βάζουμε στο σκεύος που θέλουμε να σερβίρουμε το γλυκό.
  5. Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά.
  6. Όταν παγώσει στολίζουμε με τις φέτες ανανά.