Ένα γρήγορο, ελαφρύ και γευστικό γεύμα με λίγα, όμως άκρως θρεπτικά, υλικά: ψητά λαχανικά (κολοκυθάκι, πιπεριές, μελιτζάνα, μανιτάρια, καρότο και μπαλσάμικο). Τη συνταγή έστειλε ο Μάριος Χρήστου. Στείλε κι εσύ τις δικές σου συνταγές…


Υλικά 

  • 1 κολοκυθάκι
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 μελιτζάνα μικρή
  • 2 μανιτάρια πλευρώτους
  • Αλάτι
  • Ρίγανη
  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο για το ψήσιμο

Για τη σος

  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας βαλσάμικο ξύδι (ή 2 κ. σούπας κρέμα βαλσάμικου ξυδιού)

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τα λαχανικά σε φέτες
  2. Προσθέτουμε αλάτι και ρίγανη και τα προσθέτουμε στο ταψί, στη λαδόκολλα με την 1 κ. σούπας ελαιόλαδου.
  3. Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία στον φούρνο.
  4. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε σε μία πιατέλα και περιχύνουμε με τη σος αφού έχουμε ανακατέψει το ελαιόλαδο με το βαλσάμικο ξύδι.

Tραπέζι στρωμένο με soupla kraft Libo.